Luomua ilman muuta. Olutkin.

Ratin pienpanimotoiminta käynnistyi kesällä 2018. Olemme ensimmäinen Järvenpäässä toimintansa aloittanut pienpanimo. Tavoitteenamme oli, ja on edelleenkin, valmistaa käsinpantua luomuolutta, jonka laatu korvaa määrän.

Kehitystyötä

Juha biokemistimenneisyydellään, sekä Janne viihdetaustallaan panivat kimpassa Ratin pienpanimon ensimmäiseksi tuotteeksi oluitten kantaisän, Pisos-Hooffenin. Tästä toiminta sitten laajeni, ja nykyisin tuotannossa onkin peräti kolme (3) erilaista olutta: Keskitumma Pisos-Hooffen, nimensä mukaisesti lager Lager-blaadi sekä tumma Synninsumu.

Ratin Luomupoikien omin pienin kätösin panemat luomuoluet ovat helposti lähestyttäviä ja juotavia. Konstailemattomia oluita ilman turhanpäiväisiä makukikkailuja. Eli juurikin Luomupoikien kaltaisia luomuoluita: Suoraviivaisia, ryhdikkäitä ja rehellisiä. Lisätietoja olutlaaduista verkkokaupastamme >> Luomupojat.

Tilaa/varaa suuremmat erät. Oluet myös omilla etiketeillä juhliin yms.

Tuottamamme olut on osoittautunut erittäin suosituksi. Määrät ja -erät ovat pieniä, joten vanhenemaan tämä tavara ei meillä hyllyyn jää. Oluita voi ostaa paikanpäällä maisteltaviksi Ratilla ja mukaanviemisiksi Ratin pihapiirissä sijaitsevasta luomu- ja sekatavarakaupasta Kaupasta. Mikäli haluat suurempia eriä, kannattaa oluita varata jo hyvissä ajoin ennen todellista tarvetta esim. hääjuhlat. Pienpanimotuotteisiimme on mahdollista myös teetättää asiakkaan toiveitten mukaiset etiketit omakustanteisesti. Ota yhteyttä ja kysy info@harmanrati.fi

Oluet ja lisätiedot verkkokaupasta

Lisätietoja pienpanimotuotteista verkkokaupastamme >>Luomupojat. Täältä voitte myös tilata oluita, noudot ainoastaan Kaupalta. Saatavilla myös kolmen oluen lahjapakkaus. Verkkokaupastamme näette myös pienpanimotuotteittemme ajantasalla olevan varastotilanteen.

© Copyright - Härmän Rati