Majoitusta komean kaksfooninkisen hirsitalon yläkerrassa

Yläkerrassamme on mahdollisuus majoittua ympäri vuoden. Tunnelmallisia, hirsiseinäisiä huoneita on vuokrattavissa kuusi. Kahdessa huoneista on parivuode ja neljässä kaksi erillistä vuodetta (huoneisiin saatavilla lisämaksusta myös lisävuode). Kaikissa huoneissa on kylpyhuone, tv sekä jääkaappi. Yleiset tilat sekä kaksi huoneista ovat esteettömiä. Ratilla on ilmainen WiFi-yhteys. Aamupala tehdään valmiiksi huoneen jääkaappiin. Yläkerran aulassa on kahvinkeitin (myös tarvikkeet kahvinkeittoon sekä teelajitelma), mikro, vedenkeitin, sekä yhteinen jääkaappi (mehut, maidot yms.). Aula toimii myös oleskelutilana, josta löytyy pöydät tuoleineen sekä luettavaa, lautapelejä yms.

Rati on kaupungissa mutta kuitenkin maaseudulla

Ratin luonnonläheinen ympäristö sekä Tuusulanjärven kulttuurimaisemat mahdollistavat niin työn, vapaa-ajan kuin juhlinnankin lomassa nautinnollisen hetken rauhoittumiseen. Rati sijaitsee aivan Mäyräojan kosteikon rannalla, joka toimii niin muuttolintujen levähdyspaikkana kuin pesintäalueenakin. Vastarannalla on hevostalli laiduntavine hevosineen. Omalla tontillamme laiduntaa  kesäisin niittyjenhoitotyössä pieni lammaslauma.

Ratin terasseilla voi viettää aikaa ja nauttia aamu- ja ilta-auringosta. Lasitetulla terassillamme on hälytykset Ratin ollessa kiinni, mutta etupihan avoimella terassilla voi huoletta piipahtaa kaikkina vuorokauden aikoina. Etupihan terassilla on myös tupakointi sallittu.

Lähitienoon käyntikohteina mainittakoon mm. Lammaskallion tila, Sarvikallio, Vanhankylän kartano, Villa Kokkonen sekä tietenkin järven toisella puolella sijaitseva Ainola. Rati sijaitsee hyvien kulkuväylien varrella, Vanhakyläntien varrella. Järvenpään keskustaan on matkaa n. 3 km, juna- sekä linja-autoasema sijaitsevat saman matkan päässä. Tuusulan Hyrylään on matkaa n. 7 km ja Helsinkiin n. 40 km.

Huonevaraukset

Book a room Varaa huone

Härmän Ratissa majoitut mukavasti kahden hengen huoneissa. Tarjoamme majoitusta ympäri vuoden viihtyisissä majoitustiloissamme. Ratissa on hissi, kaksi huoneista on esteetöntä ja kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone.

Varauslomake (Booking form)

HUOM! Varaus on vahvistettu vasta, kun olette saaneet varausvahvistuksen sähköpostiinne. NOTE! Reservation will be verified by e-mail.
  • Matkapuhelinnumero tarvitaan, jos saavut aukioloaikojen ulkopuolella. You need your mobile if you arrive at the hotel after 4.00 pm.
  • Varaus

  • DD dot MM dot YYYY
  • DD dot MM dot YYYY
  • Ilmoita, jos olet juhlavieras. Tarve esteettömälle huoneelle ym.

    HUOM! Varaus on vahvistettu vasta, kun olette saaneet varausvahvistuksen sähköpostiinne. NOTE! Reservation will be verified by e-mail.
© Copyright - Härmän Rati