Lounas - puhtaasti luomua, paikalla käsin tehtyä.

Luomubuffet ja vanhan hirsitalon tunnelmaa Tuusulanjärven kulttuurimaisemissa, Järvenpäässä.

LounaslistaOta yhteyttä

Lounasravintola Järvenpäässä – puhtaasti luomua – Härmän Rati.

Suomen luomuisin lounasravintola löytyy Järvenpäästä – Luomu SM voittaja 2017, 2018 sekä 2019.

Viikon 48 lounas 23.-27.11.2020 11.00-15.00

Lounas Järvenpäässä – puhtaista raaka-aineista käsin tehtynä

Kokoa maistuva salaattiannos monipuolisesta luomubuffetista. Tarjoilemme lounasta lautasannoksina arkisin ma – pe klo 11.00–15.00. Valmistamme ruoat alusta loppuun omassa keittiössämme käsityönä. Raaka-aineet ovat luomua ja lähiruokaa. Ravintolamme on Luomu SM voittaja 2017, 2018 sekä 2019.

Kokoa mieleisesi salaattiannos luomubuffetista

Lounas sisältää runsaan salaattipöydän, keiton, lämpimän ruoan lautasannoksena sekä kahvin. Salaattibuffetista on helppo koota maistuva annos esim. gluteenitonta, laktoositonta tai vegaanista ruokavaliota noudattavalle. Löydät esim. g, l ja veg -merkinnät lounaslistalta sivuiltamme ja paikan päältä. Tervetuloa Suomen luomuisimpaan lounasravintolaan.

HUOM! Muutamme toimintaperiaatettamme 22.6 alkaen. Buffetista tarjotaan vain salaatit sekä keitto. Alla tiedote asiasta. Muokkaamme kotisivujamme parasta-aikaa. Pahoittelut päällekkäisyyksistä.

On tullut aika muutosten❤️.

Härmän Rati aloitti ensimmäisenä ravintolana Suomessa luomuruoan tarjoamisen buffetpöydästä vuonna 2016.
Ponnahdimme suoraan ilman välivaiheita luomuporrasjärjestelmässä tasolle kolme, joka onkin järjestelmän korkein taso. Olemme voittaneet jo kolmena vuotena peräkkäin Luomu SM-mestaruuden ollen tätä nykyä ainoa ravintola Suomessa, jonka käyttämistä raaka-aineista peräti 99 % on luomua. Ravintolamme myös valittiin vuoden 2019 Uudenmaan Vuoden Maistuvimmaksi Maaseutuyritykseksi💚.

Kaikesta raskaudestaan huolimatta, korona-aika antoi meille erittäin hyvän muistutuksen kotimaisten tuotteitten ja tuottajien tärkeydestä💚.

Haluamme jatkossa tukea oman yritystoimintamme avulla entistäkin enemmän Suomalaisia luomutuottajia sekä -viljelijöitä. Haluamme vaalia omaa maatamme sekä sen hyvinvointia.
Haluamme käyttää enemmän ja enemmän oman maamme tuottamia luomutuotteita ja palvella teitä tulevaisuudessa vieläkin paremmin💚.

Haluamme tarjota teille nyt ja tulevaisuudessa enemmän vaihtoehtoja, mahdollisimman monipuolisesti tuotteita kotimaisilta pien- ja lähituottajilta💚.

Ja mikäli mitenkään vain on mahdollista, tätä myöten tulemme tarjoamaan teille entistäkin parempaa luomuruokaa💚.

Tämä tavoite silmissämme, buffetravintolana olemme tulleet matkamme päähän.

Maanantaista 22.6 alkaen Ratin buffetpöytä muuttuu lautasannoksiksi.
Paljon kiitosta runsaudestaan ja monipuolisuudestaan saanut salaattipöytämme säilyy kuitenkin edelleenkin buffetmuodossa, samoin kuin keitto.
Tarjoamme teille eri hintaluokan lounaita, suuremmalla vaihtelulla. Uudistetun listamme sekä hinnat näette alla olevasta listasta💚.

Erittäin pitkällisen mietinnän lopputuloksena olemme päättäneet luottaa tiedostaviin kuluttajiin sekä asiakkaisiimme.
Juuri Sinuun ja Teihin kaikkiin.
Me uskomme, että meille kaikille tärkeimmät asiat maailmassa ovat kuitenkin luonnon sekä maapallon hyvinvointi, nyt ja tulevaisuudessa❤️.

Tervetuloa meille edelleenkin lounaalle, Suomen Puhtaimman Ruoan Ravintolaan💚.

Härmän Rati toimii luomuohjelman korkeimmalla kolmen tähden tasolla ja on Luomu SM voittaja 2017, 2018 sekä 2019.

Härmän Rati on Oiva -tarkastusjärjestelmän toimesta hyväksi havaittu. Oiva on elintarvikevalvonnan tarkastustietojen julkistamisjärjestelmä, jota koordinoi Elintarviketurvallisuusvirasto Evira.

Ota yhteyttä

Härmän Rati

Vastaanotto / sali

+358 45 156 7666
info@harmanrati.fi

Vähäjärvenkatu 1
04400 Järvenpää

Lounas arkisin ma – pe 11.00-15.00. Muina aikoina olemme auki vain tilauksesta.

Katso lisää  juhlatila ja kokoustila sivulta.  Kerro toiveesi juhlien tai muun tilaisuuden osalta ystävällisesti tarjouspyyntölomakkeella.

© Copyright - Härmän Rati