Tunnelmallinen juhlatila ja kokouspaikka


Tarjouspyyntö
Häät, merkkipäivät, perhejuhlat, muistotilaisuudet, kokoukset ja yritystilaisuudet. Kaikki taatulla ammattitaidolla.

Juhlatila/pääsali

Alahärmäläisen Ojalan kyläkoulun, nykyisen luomuravintola Härmän Ratin liki satavuotiaat hirsiseinät luovat nostalgisen tunnelman sekä tekevät tilaisuuteesi ainutlaatuisen, mieleenpainuvan ja rauhoittavan ympäristön. Perinteitä mukaileva sisustus inspiroi ja luo ikimuistoiset puitteet häiden tai muiden juhliesi järjestämiseen.

Pääsalissa juhlit kerralla jopa 100 hengen seurueen kera. Salimme on yhtenäinen ilman väliseiniä. Juhlatilaisuudet suunnitellaan ja toteutetaan joustavasti toiveesi huomioiden.

Kauttaaltaan lasitetulla terassillamme onnistuvat illanistujaiset huonommallakin säällä. Myös vihkiminen voidaan toteuttaa terassilla. Paahteisina päivinä liukulasit voidaan siirtää sivuun.

Luomuruoka

Valmistamme ruoat alusta loppuun käsityönä, tuoreutta ja aitoja makuja kunnioittaen. Keittiömme sijaitsee juhlatilan yhteydessä. Raaka-aineet ovat korkealaatuisia; luomua ja lähiruokaa. Juhlabuffet voidaan järjestää sadalle hengelle. Istuvat illalliset pöytiintarjoilulla järjestyvät 50-60 hengelle. Katso esimerkki Ratin juhlabuffetista >>täältä.

Kerro suunnitelmistasi sivun alareunassa näkyvän lomakkeen kautta. Samalla voit myös kertoa toiveesi ruokailun suhteen. Olemme vuosien saatossa toteuttaneet useita juhlia, joissa on ollut vaativiakin erityisruokavalioita noudattavia henkilöitä. Koko menun voi toteuttaa myös vegaanisena.

Meillä on A-oikeudet.

Tervetuloa lounaalle ja tutustumaan talon tarjontaan myös etukäteen. Viikottain vaihtuvan lounaslistamme sekä aukioloaikamme löydät >>täältä.

Majoitus yläkerrassa

Yläkerrassamme on mahdollisuus majoittua ympäri vuoden. Tunnelmallisia ja kuvauksellisia huoneita on vuokrattavissa kuusi. Juhlien aikana majoitustilaa ei yleensä vuokrata ulkopuolisille yöpyjille, vaan majoitustilat varataan automaattisesti teidän ja vieraittenne käyttöön. Veloitamme majoittumismaksun erikseen mahdollisilta yöpyjiltä.

Lue lisää majoituksesta >>täältä.

Kokoustila

Pääsaliin mahtuu viikonloppuisin tai iltaisin kokoustamaan 40-60 henkilöä ja 2. kerroksen kokoustilaan noin 12 henkilöä. Kaikista tiloista löytyy nykyaikainen kokoustekniikka ja tilat ovat esteettömiä.

Rati on kaupungissa mutta kuitenkin maaseudulla

Ratin luonnonläheinen ympäristö sekä Tuusulanjärven kulttuurimaisemat mahdollistavat niin työn kuin juhlinnankin lomassa nautinnollisen hetken rauhoittumiseen. Ympäristö tarjoaa myös loistavat puitteet valokuvaukseen, esim. hääkuvat. Rati sijaitsee aivan Mäyräojan kosteikon rannalla, joka toimii niin muuttolintujen levähdyspaikkana kuin pesintäalueenakin. Vastarannalla on hevostalli laiduntavine hevosineen.

Lue lisää lähiympäristöstämme kotisivujemme >>etusivulta.

Ota yhteyttä

© Copyright - Härmän Rati