Tunnelmallinen juhlatila ja kokouspaikka - tarjoilut luomua

Satavuotiaat hirsiseinät luovat puitteet tunnelmallisiiin tilaisuuksiin. Puhdasta luomuruokaa. Majoitustilat yläkerrassa.

Ota yhteyttä

Juhlatila ja kokoustila Järvenpäässä -Tuusulanjärven kulttuurimaisemissa

Juhlatila ja kokoustila Järvenpää. Härmäläisen kyläkoulun satavuotiaat hirsiseinät luovat tilaisuuteesi tunnelmaa.

Häät, merkkipäivät, perhejuhlat – juhlatila

Tunnelmallinen juhlatila satavuotiaiden hirsiseinien suojassa sekä maistuvat luomutarjoilut

Juhlatila Järvenpäässä- satavuotiaiden hirsiseinien tunnelmaa

Juhlatilan lähes 100-vuotiaat pohjalaiset hirsiseinät ja perinteitä mukaileva sisustus tarjoavat mahtavat puitteet häiden tai muiden juhliesi järjestämiseen. Vanhat hirret saivat uuden elämän muutama vuosi sitten Järvenpäähän uudelleen rakennetussa Härmän Ratissa.

Tilaa vaikka 100 hengen häille ja perhejuhlille

Pääsalissa juhlit kerralla jopa 100 hengen seurueen kera. Istuvat illalliset pöytiintarjoilulla järjestyvät 50-60 hengelle. Kerro suunnitelmistasi sivun alareunassa näkyvän lomakkeen kautta, niin pääsemme hyvin alkuun.

Luomuruokaa perinteisistä resepteistä tähän päivään

Valmistamme ruuat alusta loppuun käsityönä, tuoreutta ja aitoja makuja kunnioittaen. Keittiömme sijaitsee juhlatilan yhteydessä. Raaka-aineet ovat korkealaatuisia; luomua ja lähiruokaa. Katso esimerkki Ratin juhlabuffetista. Ota yhteyttä ja kerro toiveesi ruokailun suhteen.

Voit tutustua ruokaamme jo ennen juhliasi. Tule lounaalle nauttimaan meidän luomubuffetista milloin vain arkisin klo 10.30 – 15.00. Olemme Luomu SM 2017, 2018 sekä 2019 voittaja.

Majoitus yläkerrassa ja A-oikeudet

Yläkerrassa mahdollisuus majoitukseen hääparille ja kauempaa tuleville vieraille. Meillä on A-oikeudet. Kaikki tilat ovat esteettömiä. Juhlatilaisuudet suunnitellaan ja toteutetaan joustavasti toiveesi huomioiden.

Kokous, juhlat, yritystilaisuudet – kokoustila pääkaupunkiseudulla

Innostavat puitteet ja luomuisin tarjoilu – kokoustila Järvenpäässä, Tuusulanjärven tuntumassa.

Kokoustila, joka innostaa ja ruokkii luovuutta

Järjestä innostava ja mieleen jäävä yritystilaisuus erilaisesssa kokoustilassa pääkaupunkiseudulla. Lähes 100-vuotiaat pohjalaisen kyläkoulun hirsiseinät ja koulurekvisiittaa viljelevä sisustus tarjoavat loistavat puitteet innostaviin yritystilaisuuksiin. Olemme Suomen luomuisinta ruokaa tarjoava kokoustila Järvenpäässä.

Vanhojen hirsiseinien tunnelmaa – uusi Härmän Rati Järvenpäässä

Tule kokoustamaan ja luomaan uutta härmäläisen vanhan kyläkoulun hirsistä rakennettuun uuteen juhla- ja kokoustilaan sekä luomuravintolaan, Härmän Ratiin, Tuusulanjärven tuntumaan.

Kokoustila 60 hengelle – nykyaikainen tekniikka ja esteettömät tilat

Härmän Ratin viihtyisissä tiloissa järjestät mieleenpainuvan kokouksen. Pääsaliin mahtuu viikonloppuisin tai iltaisin kokoustamaan 40-60 henkilöä ja 2. kerroksen kokoustilaan noin 12 henkilöä. Kaikista tiloista löytyy nykyaikainen kokoustekniikka ja tilat ovat esteettömiä.

Luomubuffet tai pöytiintarjoilu ja majoitus kauempaa tuleville

Voit valita luomu-juhlabuffetin 100 tai -illalliset pöytiintarjoilulla 50-60 hengelle. Majoitus järjestyy  kauempaa tulevalle vieraalle. Yläkerran huoneissa on majoitustilaa 6-15 hengelle. Meillä on A-oikeudet.

Suunnitellaan ihmisillesi innostava tilaisuus

Tilaisuudet suunnitellaan ja toteutetaan joustavasti  toiveittesi mukaan. Meillä järjestät tunnelmallisen kokouksen tai muun yritystilaisuuden. Kerro toiveesi alla näkyvällä lomakkeella, niin pääsemme sujuvasti suunnittelun alkuun.

Ota yhteyttä

Härmän Rati

Juhlat ja yritystilaisuudet
Juha Ollila

+358 50 587 4541
info@harmanrati.fi

Vähäjärvenkatu 1
04400 Järvenpää

Lounasbuffet arkipäivisin klo 10.30-15.00.
Kaikkina muina aikoina olemme auki vain tilauksesta.
Täytä ystävällisesti tarjouspyyntölomake.

Sijainti

© Copyright - Härmän Rati